066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

KAKO SPREČITI ZAPUŠAVANJE SUDOPERE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

KAKO SPREČITI ZAPUŠAVANJE SUDOPERE?

Kada dođe do začepljenja odvoda u sudoperi nikome nije lako. Svako od nas suočio se bar jednom sa ovim problemom i pokušao sam da ga reši. Ali da li ćemo u tome biti uspešni zavisi od inteziteta začepljena. Zato otpušavanje sudopere treba prepustiti stručnjacima koji će vaš problem rešiti brzo i efikasno. Uz pomoć adekvatne opreme i alata naš vodonstalater izvršiće odgušenje vaše sudopere. Najčešće se otpušavanje sudopere vrši uz korišćenje sajle, koja može biti ručna ili električna, ali naša stručna ekipa izabraće rešenje koje najviše odgovara u konkrentnom slučaju.

S toga naš vodinstalater upozorava da ne shvatamo olako održavanje higijene u sudoperi. Kako bi sprečili začepljenje sudopere i oštećenje odvodnih cevi potrebno je koristiti rešetku kako prljavština ne bi odlazila u odvod, jer od toga koliko vodimo računa zavisi da li će doći do zagušenja. Otpad iz domaćinstva nikada ne treba bacati u sudoperu, jer će sitne organske materije zapravo pevećati zapušenje odvoda. Zato vodite računa i periodično koristite prirodna sredstva za održavane higijene vaše sudopere o čemu više možete pročitati klikom ovde.

Ukoliko želite možete probati neko od sredstava za čišćenje odvoda koje možete kupiti u bilo kojoj prodavnici kao što su granule za čišćenje odvoda, gelovi za čišćenje i slično.

Ukoliko je intezitet zagušenja toliki da vam je neophodna stručna pomoć možete računati na nas. Naš vodoinstalater vrši otpušavanje sudopere u stambenim i poslovnim objektima. Naš vodoinstalater ne samo da će dovesti vašu sudoperu u funkcionalno stanje, već će i temeljno očistiti masnoću i prljavštinu sa zidova cevi i što je najbitnije ukloniti uzrok zagušenja.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD