066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

OTPUŠAVANJE SUDOPERE PRIRODNIM PUTEM

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

OTPUŠAVANJE SUDOPERE PRIRODNIM PUTEM

Do rešenja u situaciji kada vam se zapuši sudopera možete doći brzo i lako. Nemojte bacati novac na skupa sredstva koja mogu biti i opasna za vas i vašu porodicu. Takođe, mogu oštetiti cevi vaše sudopore. Zato je potrebno da budete obazrivi pri odabiru ove vrste sredstava, upozorava naš vodoinstalater, i obavezno se pridržavajte uputstva proizvođača.

Naš vodoinstaleter preporučuje da prvo pokušate da sudoperu otpušite na jedan od prirodnih načina. Na primer, u ovu svrhu možete koristiti sodu bikarbonu i sirće. Potrebno je da sipate šolju sode bikarbone u odvod sudopere i odmah prelite sa pola čaše sirćeta. Sačekajte da malo odstoji i potom pustite vodu i videćete da voda normalno otiče.

Ovaj savet možete primenjivati periodično kako bi preventivno delovali i odvodne cevi sudopere održali prohodnim.

Ukoliko vam savet koji je naš vodoinstalet podelio sa vama ne pomogne očigledno je da je intezitet zagušenja veći. U tim situacijama vam je neophodna pomoć vodinstalatera. Pozovite nas. Otpušavanje sudopere vršimo brzo i efikasno na način koji će odgovarati intezitetu zagušenja. Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana, jer su naši vodoinstalateri dostupni 24 sata.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD