066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

ZAMENA VODOVODNE INSTALACIJE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ZAMENA VODOVODNE INSTALACIJE

Novi Beograd je najmladja beogradska opština, ali ono što je jedna od karakteristika ove najveće opštine u Beogradu su brojne zgrade. I dok je ranije on bio prepoznat po blokovima, prva asocijacija na Novi Beograd danas su tržni centri i veliki broj modernih i lepih zgrada novijeg datuma. Život na Novom Beogradu ima svakako veliki broj prednosti i stoga ne čudi što je cena kvadrata na ovoj opštini daleko skuplja od ostalih delova Beograda

Ipak, pored prednosti, život na Novom Beogradu ima i svojih nedostataka. Medju prvim nedostacima je onaj koji se odnosi upravo na spomenute blokove. Najveći borj zgrada zidanih u blokovima datira još iz sedamdesetih godina. Stare vodovodne instalacije često znaju da naprave problem stanarima ovih zgrada. Činjenica je da su na Novom Beogradu stacionirane neke od najpoznatijih svetskih firmi, medjutim, ono u čemu je Novi Beograd stalno oskudevao bili su vodoinstalateri. Nedovoljan broj vodoinstalatera često je zadavao ogromne glavobolje Novobeogradjanima. Sa pojavom vodoinstalaterskog servisa Vodoinstalater Novi Beograd, koji je počeo sa radom 1998. godine ovaj problem je prevazidjen. Zahvaljujući velikom broju vodoinstalatera, naši majstori stižu na sve adrese u roku od 20 do 30 minuta od poziva.

Zamena vodovodne instalacije predstavlja veliki izazova za sve majstore, tako i za naše. Ipak, kako u ovom poslu imamo veliko iskustvo zamena vodovodne instalacije je rutinski posao za nas. Osim toga za sve intervencije koje vam pružaju naši vodoinstalateri dobijate garanciju.

Na fotografijama koje vidite na našem sajtu prikazana je zamena dela vodovodne instalacije. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko živite na Novom Beogradu ili nekom od obližnjih naselja i potrebna vam je zamena vodovodne instalacije, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Pozovite nas na naše brojeve telefona ili popunite online obrazac na našoj kontakt strani. Mi ćemo izaći u susret svim vašim zahtevima i potrebama. Vaš vodoinstalater Novi Beograd

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD