066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

ZAMENA VIRBLE VENTILA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ZAMENA VIRBLE VENTILA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna zamena virble ventila možete nas kontaktirati svakog dana i to na dva načina. 

  • Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija možete nas kontaktirati pozivoma na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu i naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi već za 20 do 30 minuta od poziva.
  • Možete zakazati uslugu popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani i Vodoinstalater Novi Beograd će biti na vašoj adresi kada vi odredite.

GARANCIJA ZA SVE USLUGE

Vodoinstalater Novi Beograd daje garanciju za sve usluge koje pruža. Osim fiskalnog računa, za naše usluge dobijate i garanciju i to garanciju za pruženu uslugu kao i na sve ugradjene delove. Jedini smo vodoinstalater na teritoriji Novog Beograda koji nudi ovu vrstu pogodnosti. Zato nas kontaktirajte  uverite u kvaliet koji nudimo.

SARADNJA SA PRAVNIM LICIMA

Osim sa fizičkim naš vodoinstalater saradjuje i sa velikim brojem pravnih lica na teritoriji Novog Beograda. Veliki broj firmi, ali i upravnika stambenih zajednica je sa nama zaključilo ugovor o stalnom održavanju vodovodne instalacija. Ukoliko ste i vi zainteresovani za ovu vrstu saradnje možete nas kontaktirati svakog dana. Za pravna lica koja se odluče da zaključe ugovor o stalnom održavanju Vodoinstalater Novi Beograd nudi posebne pogodnosti.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD