066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

ZAMENA VENTILA NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ZAMENA VENTILA

Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebna vam je zamena ventila zbog dotrajalosti ili zbog kvara, vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo jako brzo. Uobičajeno vreme dolaska naše ekipe je 20 do 30 minuta. Imajući u vidu da zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera u prilici smo da brzo odgovorimo na sve pozive. Pokrivamo čitavu teritoriju Novog Beograda i šire okoline.

Zamena ventila Novi Beograd

POPUST ZA SVE NOVOBEOGRADJANE

Novobeogradjanima, naš vodoinstalaterski servis odobrava specijalne popuste na sve intervencije osim hitnih intervencija. Ukoliko se odlučite za preventivnu zamenu ventila dobićete popust na tu uslugu. Vodoinstalater Novi Beograd će tačno proceniti u kakvom su stanju vaši ventili u domaćinstvu ili poslovnom prostoru. Ukoliko procenimo da je potrebno izvršiti zamenu istih napravićemo vam računicu i platićete tačno onoliko koliko košta usluga. Naš vodoinstalater ne naduvava cene, kao što je slučaj sa pojedinim vodoinstalaterskim servisima. Mi se pre svega uzdamo u reklamu koja ide od uva do uva i uvek se nadamo da ćete nas preporučiti vašim komšijama, prijateljima i rodjacima.

KONTAKTIRAJTE NAS OD 00 DO 24h

Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebna vam je zamena ventila, možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći jer vam vodoinstalater Novi Beograd stoji na raspolaganju svakog dana i u vreme praznika i vikenda. 

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD