066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

ZAMENA GREJAČA NA BOJLERU

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ZAMENA GREJAČA NA BOJLERU

Kvar na grejaču bojlera je jedan od najčešćih kvarova na ovom važnom uredjaju. Verovali ili ne, nakupljanje kamenca na grejaču je jedan od najčešćih uzroka koji dovodi do „crkavanja“ grejača. Usled taloženja kamenca tokom dugotrajne upotrebe grejač najpre počinje da popušta, što se manifestuje dužim zagrevanjem vode. Ova pojava doprinosi većoj potrošnji struje, a na kraju rezultira kvarom grejača. Grejač bojlera se ne može popravljati i zbog toga je potrebna zamena grejača na bojleru. 

DA LI JE MOGUĆE ČIŠĆENJE KAMENCA SA GREJAČA

Kamenac koji se nakuplja na grejaču je moguće očistiti. Ipak, ovaj posao je potrebno prepustiti iskusnim majstorima, dok svima ostalima savetujemo da ne popravljaju i ne otklanjaju kvarove na bojleru. Bojler je jedan od najopasnijih uredjaja u domaćinstvu. Osim opasnosti od strujnog udara, usled nestručnog rukovanja uvek može doći do opasnosti od eksplozije.

ZAMENA GREJAČA NA BOJLERU – VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu zamena grejača na bojleru. Osim zamene grejača na bojleru, Vodoinstalater Novi Beograd nudi i uslugu čišćenje kamenca sa grejača čime možete produžiti životni vek vašeg bojlera. Pozovite nas svakog dana od 00 do 24h. Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garanciju na sve intervencije, uključujući i na uslugu zamena grejača na bojleru.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Popunjavanjem on line obrasca možete zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD