066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

ZAMENA CEVI VERTIKALE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ZAMENA CEVI VERTIKALE

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu zamena cevi vertikale. Za ovu uslugu potrebna vam je saglasnost stambene zajednice. Ukoliko primetite nekontrolisano oticanje vode, jedan od mogućih kvarova odnosi se na pucanje ili oštećenje cevi vertikale. U toj situaciji potrebno je da pozovete naš vodoinstalaterski servis i Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Nakon toga zahvaljujući najsavremenijem uredjaju za dijagnostiku utvrdjujemo mesto oštećenja cevi i pristupamo njenoj kompletnoj ili delimičnoj zameni ili sanaciji i to u zavisnosti od vrste i stepena kvara.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD I ZAMENA CEVI VERTIKALE

Novi Beograd je najveća beogradska opština, karakteristična po velikom broju stambenih i poslovnih zgrada. Kako je jedan deo zgrada izgradjen davnih šezdesetih i sedamdesetih godina, cevi u njemi su već nagrizene zubom vremena. Osim toga, u vreme kada su zidane zgrade na Novom Beogradu (starogradnja) korišćene su cevi koje imaju ograničeni rok trajanja. Vodoinstalater Novi Beograd koristi najsavremenije plastične cevi koje vam garantuju praktično neograničenu upotrebu. Ukoliko se odlučite za uslugu zamena cevi vertikale, Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h i to svakog dana.

ISKUSTVO JE NA NAŠOJ STRANI

Vodoinstalater Novi Beograd ima višedecenijsko iskustvo. Tradicija kvalitetnog pružanja usluga naš je zaštitni znak. Na usluge naših majstora ne postoje reklamacije, a osim toga radi vaše sigurnosti za sa svaku intervenciju dajemo garanciju na uradjeno. Podrazumeva se da ćete na kraju intervencije dobiti i fiskalni račun za pružene usluge.

 

     

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD