066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

VODOINSTALATERSKI SERVIS NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

VODOINSTALATERSKI SERVIS NOVI BEOGRAD

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd stoji vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Kad vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge, vodoinstalaterski servis Novi Beograd vam je na raspolaganju. Živite na opštini Novi Beograd ili na nekoj od susednih opština, naš vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu  za samo 20 do 30 minuta od poziva. Osim teritorije opštine Novi Beograd, pokrivamo i sve ostale delove Beograda, kao i šire okoline.

USLUGE

Vodoinstalaterske usluge koje nudimo spadaju u naše standardne usluge. To su odgušenje kanalizacije, zamena oštećenih ventila, zamena napuklih ventila, zamena i sanacija vodovodnih cevi, ugradnja sudopere, montaža tuš kabine i mnoge druge vodoinstalaterske usluge. Zapravo Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga i što je glavna prednost našeg servisa: Jedini smo servis na teritoriji opštine Novi Beograd koji radi od 00 do 24h, u kojem možete zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara i najzad servis kod kojeg uvek dobijate garanciju na pružene intervencije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako se pitate kako nas možete kontaktirati, odgovor je: „Vrlo jednostavno!“

Pozovite nas na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunite on line formular sa naše kontakt strane i obezbedite vašeg sigurnog vodoinstalatera. Još jednom napominjemo da za stanonvike opštine Novi Beorgad, kada je reč o hitnim intervencijama, garantujemo pružanje usluge u roku od 20 do 30 minuta od poziva.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD