066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

VODOINSTALATER BEŽANIJA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

VODOINSTALATERSKE USLUGE BEŽANIJA

Vodoinstalater Novi Beograd pokriva sva novobeogradska naselja. Ukoliko vam je potreban vodoinstalater Bežanija možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24. Naša vodoinstalaterska ekipa biće na vašoj adresi za dvadesetak minuta i u najkraćem roku rešiće vaše probleme vezane za vodovodnu instalaciju ili pokvarene uredjaje.  Ukoliko živite na Bežaniji, imate sreće jer Vodoinstalater Novi Beograd zapošljava tim profesionalnih i kvalitetnih vodoinstalatera koji će efikasno, brzo i nada sve kvalitetno odgovoriti na vaš poziv.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Bežanija vam je na raspolaganju svakodnevno od 00 do 24h. U zavisnosti od toga da li su vam potrebne hitne interencije ili usluga u zakazanom terminu predlažemo vam da nas kontaktirate pozivom na naše brojeve telefona u slučaju hitnih intervencija ili pozivom na brojeve telefona i popunjavanjem on line formular na našoj kontakt strani u slučaju želje da zakažete intervenciju u terminu koji vama odgovara. Prednost našeg vodoinstalaterskog servisa je u brzini, kada je reč o hitnim intervencijama, odnosno u maksimalnoj fleksibilnosti kada je reč o usluzi zakazivanja. Samo u našem vodoinstalaterskom servisu vodoinstalater stiže na vašu adresu u terminu koji vi odredite, tako da nema potrebe da se prilagodjavate našim majstorima, već oni imaju obavezu da se prilagode vama. Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h. Vodoinstalater Bežanija vam stoji na raspolaganju.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD