066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

UGRADNJA SUDOPERE NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

UGRADNJA SUDOPERE NOVI BEOGRAD

Živite na Novom Beogradu i potrebna vam je ugradnja sudopere, Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju za ovu, kao i za sve druge vodoinstalaterske usluge. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona svakodnevno od 00 do 24h. Kad god vam zatreba profesionalna, brza i kvalitetna usluga, naši majstori su vam na raspolaganju.

NOVA SUDOPERA

Bez obzira da li ste se odlučili za adaptaciju kuhinje ili želite samo da promenite sudoperu, mi vam stojimo na raspolaganju za ove intervencije.

Ukoliko ste se odlučili za adaptaciju kuhinje potrebno je da odaberete prave majstore koji će vam pružiti kvalitetnu uslugu. Adaptacija kuhinje je bitna i skupa investicija, te je bitno kvalitetno je odraditi.

Ipak, umesto da adaptirate kompletnu kuhinju, potpuno nov vizuelni doživaljaj ove veoma bitne prostorije za svako domaćinstvo, možete dobiti i ako se samo odlučite za ugradnju sudopere. Danas na tržištu imate veliki izbor sudopera, granitnih, sudopera od inoxa, sudopera od kamena, dekorativnih i klasičnih. Verujemo da ćete u skladu sa finansijskim mogućnostima, kao i estetskim karakteristikama vašeg domaćinstva znati pravilno da se opredelite, a kada izabere sudoperu koja odgovara vašim potrebama, odaberite i kvalitetnog majstora koji će obaviti ovu uslugu za vas. Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju.

RADIMO SVAKODNEVNO

Vodoinstalater Novi Beograd je dežurni vodoinstalaterski servis. Radimo svakog dana, praznicima i vikendima. Znamo da ugardnja sudopere ne iziskuje hitnu intervenciju, ali vam u skladu sa našim radnim vremenom dajemo mogućnost da sami odaberete vreme kada će naš vodoinstalater doći. Naši majstori će se prilagoditi vašim privatnim i poslovnim obavezama i zbog naših majstora iste nećete morati da pomerate.

Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD