066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

UGRADNJA KADE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

UGRADJNA KADE

Prva stvar na koju morate voditi računa kada se odlučite za ugradnju kade je sam izbor kade. Nekada je izbor bio relativno lak imajući u vidu da izbor nije bio prevelike. Na našem tržištu prodavale su se uglavnom tučane kade, izuzetno teške i samim tm kompikovane za ugradnju. Vremenom su ove kade zamenjene emajliranim kadama, ali su one imale kratak rok trajanja i nisu bile naročit kvalitetne. Danas se emajlirane kade nalaze u upotrebi, ali naš Vodoinstalater Novi Beograd vas savetuje da izbegavate njihovu kupovinu uprkos činjenici da su nešto jeftinijie od kada izradjenih od pleksiglasa i plastike.

KADE OD PLASTIKE I PLEKSIGLASA

Kade od pleksiglasa ili plastike danas su zlatni standard na tržištu u pogledu proizvodnje kada. Ipak, i tu treba biti obazriv prilikom kupovine jer postoji veliki broj kada tankih zidova i loših materijala. Prva stvar stoga prilikom kupovine kada je da obratite pažnju na debljinu materijala. Poželjno je da pri krajevima kada bude blago savitljiva jer to garantuje dobar spoj priliko postavljanja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko vam je potrebna ugradnja kade, Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Nudimo brzu, kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Osim toga Vodoinstalater Novi Beograd za sve usluge uz fiskalni račun daje i garanciju. Pozovite nas svakog dana i zakažite ugradnju kade ili neku drugu vodoinstalatersku uslugu. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD