066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

UGRADNJA GEBERIT UGRADNOG VODOKOTLIĆA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

UGRADNJA GEBERIT UGRADNOG VODOKOTLIĆA

Ukoliko vam je potrebna ugradnja geberit ugradnog vodokotlića možete nas kontaktirati svakog dana. Vodoinstalater pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Mi smo najefikasniji vodoinstalaterski servis, koji u slučaju hitnih intervencija stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta. Ipak, kako ugradnja Geberit ugradnog vodokotlića ne spada u hitnu intervenciju, na vašu adresu stižemo kada nam zakažete, odnosno u terminu koji zakažete. Vodoinstalater Novi Beograd se prilagodjava vašim privatnim i poslovnim obavezama, tako da nemate razloga za brigu jer ćemo mi uvek doći u onom terminu koji vama odgovara.

PREDNOSTI UGRADNOG VODOKOTLIĆA

Jedan od najčešćih razloga zašto se ljudi odlučuju za ugradnju geberit vodokotilića je estetski. Ukoliko želite moderan izgled za vaše kupatilo, ugradni vodokotlići su svakako izbor broj jedan za vas. Osim estetskih prednosti, ugradni vodokotliži imaju prednost u odnosu na klasične i u pogledu održavanja, jer za ovu vrstu vodkotlića je posebno održavanje praktično nepotrebno. Samim tim uštedećete vreme i u ovom segmentu. Najzad, kada je reč o curenju, ugradni vodokotlići uvek imaju prednost u odnosu na klasične, jer prema procenama vodoinstalatera oni značajno duže traju i curenje se kod njih javlja redje nego kod klasičnih.

VODOINSTALATER NOVI BEGORAD VAM STOJI NA RASPOLAGANJU SVAKOG DANA

Ukoliko ste se odlučili za ugradnju Geberit ugradnog vodokotlića, Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju. Prednost našeg vodoinstalaterskog servisa je i ta što radimo subotom i nedeljom, tako da u potpunosti možete isplanirati vaše slobodno vreme, a mi ćemo doći na vašu adresu ukoliko vam zatrebamo. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona ukoliko vam zatreba naša usluga, a možete jednostavno popuniti i on line formular na našoj kontakt strani i zakazati intervenciju. Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

Ukoliko vam je potrebna adaptacija kupatila kliknite ovde i informišite se o svim uslovima

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD