066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

UGRADNJA BOJLERA NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

UGRADNJA BOJLERA NOVI BEOGRAD

Kupovina bojlera svakako predstavlja značajan izdatatak za svako domaćinstvo. Imajte u vidu da prilikom kupovine pažljivo odaberete bojler koji vam odgovara i to pre svega u pogledu dimenzija, a manje u pogledu proizvodjača. Većina proizvodjača bojlera danas daju višegodišnje garancije i naš savet vam je da prilikom odabira bojlera se rukovodite pre svega dimenzijama, a potom dužinom garancije jer je bojler u osnovi jednostavan uredjaj i nema preteranih razlika izmedju domaćih i stranih proizvodjača, bar kada je reč o klasičnim bojlerima. Kada se odlučite za bojler koji ćete kupiti sledeći korak je ugradnja bojlera.

POPUST NA UGRADNJU BOJLERA

Stanovnicima Novog Beograda, Vodoinstalater Novi Beograd odobrava popust na uslugu ugradnja bojlera. Posebno naglašavamo da Vodoinstalater Novi Beograd ne naplaćuje dolazak na vašu adresu, kao i da za naše intervencije dobijate garanciju na pruženu uslugu. Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebna vam je ugradnja bojlera budite slobodni da nas kontaktirate pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. 

ZAKAŽITE USLUGU ILI SE ODLUČITE ZA BRZI DOLAZAK

Vodoinstalater Novi Beograd svim svojim klijentia nudi mogućnost da se opredele za zakazivanje usluge u terminu koji vama odgovara, bez obaveze da se prilagodjavate našim majstorima, jer oni imaju obavezu da se prolagode vašim privatnim i poslovnim obavezama. 

Osim zakazivanja usluge, možete se opredeliti i za brzu interveniju. U okviru hitnih intervencija Vodoinstalater Novi Beograd vam nudi mogućnost da na vašoj adresi naš vodoinstalater bude već za 20 do 30 minuta i to bez dodatnih troškova. Verovali ili ne, ukoliko živite na Novom Beogradu, naš vodoinstalater može biti na vašoj adresi već za 20 do 30 minuta od poziva, a da pri tom ne platite papreno skupu uslugu.

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Pozovite nas.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD