066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

SNIMANJE CEVI KAMEROM

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

Snimanje cevi kamerom

Vodoinstalater Novi Beograd se trudi da iz dana u dan proširi i osavremeni svoju ponudu. Među novije usluge, koje smo u prilici da vam ponudimo je i snimanje cevi kamerom. Ukoliko imate problem sa nekontrolisanom potršnjom vode, odnosno, ukoliko ste primetili da su vam računi znatno viši nego uobičajeno, vrlo verovatno postoji problem sa nekontrolisanim oticanjem vode u domaćinstvu zbog oštećene cevi. Imajući u vidu da je detaljan pregled cevi bez pomoćnih dijagnostičkih aparata često nemoguć, Vodoinstalater Novi Beograd je u prilici da vam ponudi jedinstvenu uslugu po povoljnoj ceni, a to je snimanje cevi kamerom.

Zahvaljujući ovoj usluzi moći ćete precizno da locirate mesto oštećenja cevi i da potom otklonite kvar. S obzirom da dijagnostika predstavlja pola posla, nemojte ovaj zahtevan poduhvat poveravati neregistrovanim firmama i priučenim majstorima. Vodoinstalater Novi Beograd zapošljava veliki broj stručnih i kvalifikovanih vodoinstalatera koji su spremni da odgovore na sve vaše zahteve.

Kako da nas kontaktirate

Vodoinstalater Novi Beograd dostupan je svakog dana od 00 do 24h. Što je još važnije, osim teritorije Novog Beograda, naš vodoinstalater izlazi i na adrese koje se nalaze na drugim opštinama, kao i u prigradskim naseljima. Zahvaljujući uigranoj ekipi, u stanju smo da odgovorimo na sve pozive u roku od 30 minuta od poziva. Zato ako vam je potrebno snimanje cevi kamerom, pozovite nas na brojeve telefona koji su dostupni na sajtu ili popunite online formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju jer mi smo tu za vas 365 dana u godini od 00 od 24h.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD