066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

SEČENJE ASFALTA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

SEČENJE ASFALTA 

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu sečenje asfalta kao deo svoje stalne ponude u okviru vodoinstalaterskih usluga. Sečenje asfalta je uobičajeno potrebno kod većih intervencija koje podrazumevaju zamenu vodovodnih cevi koje se nalaze ispod asfalta. Glavna prednost našeg vodoinstalaterskog servisa ogleda se u činjenici da vam je usluga sečenje asfalta uračunata u cenu vodoinstalaterskih usluga, odnosno u cenu zamene ili sanacije cevi koje se nalaze ispod površine koju je potrebno iseći. Osim toga, većina vodoinstalatera koji nude usluge zamene i sanacije cevi moraju da angažuju podizvođača kada je neophodno obaviti sečenje asfalta što dodatno povećava cenu usluge i produžava rad. Vodoinstalater Novi Beograd imajući razumevanja za potrebe naših sugrađana, trudi se da iz dana u dan unapređuje svoje usluge i ponudu. S tim u vezi, i ova usluga je u našoj ponudi.

USLUŽNO SEČENJE ASFALTA

Vodoinstalater Novi Beograd, osim što svojim klijentima kojima su potrebne vodoinstaalterske usluge i sečenje asfalta, nudi i uslugu uslužnog sečenja asfalta, svima kojima su neophodne ovakve usluge iz nekoh drugi razloga. U svakom slučaju, mi smo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Nudimo garantovano najbržu i najkvalitetniju uslugu na teritoriji Novog Beograda i šire jer Vodoinstalater Novi Beograd, osim što pokriva teritoriju Novog Beograda, svoje usluge pruža i u drugim delovima grada, kao i prigradskih naselja. Za sve informacije možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavnajem online formulara na našoj kontakt strani.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD