066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

SANACIJA POPLAVLJENOG STANA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

SANACIJA POPLAVLJENOG STANA

Plavljenja stanova na Novom Beogradu nisu česta pojava, ali se ipak dešavaju. Plavljenja su uglavnom uzrokovana izlivanjem sudopera ili wc šolja usled zagušenja. Ukoliko se dogodi zagušenje sudopere, wc šolje, odnosno zagušenje vertikale velika je verovatnoća da će doći do plavljenja stana. Vraćanje otpadnih voda kroz sudoperu može se sprečiti ugradnjom nepovratne klapne, koja zatvara prolaz kroz vašu sudoperu, odnosno kroz vaše cevi, ali moguće je da voda probije u stan iznad vas. Takodje, u zgradama ili kućama gde postoji već neka vrste tradicije zagušenja vertikale, savetujemo preventivno odgušenje kanalizacije.

ŠTA KADA SE DOGODI POPLAVA

Kada se ne reaguje preventivno i kada se poplava dogodi, Vodoinstalater Novi Beograd zahvaljujući specijalizovanim usisivačima za sanaciju poplavljenog stana izvlači vodu iz stana. Ovaj proces je brz, efikasan i garantovano vas rešava poplave. Ipak, i nakon sanacije poplavljenog stana potrebno je otkloniti uzrok poplave. 

Vodoinstalater Novi Beograd je vaš pouzdan partner u sanaciji popavljenog stana. Ukoliko se sanacija poplavljenog stana ne uradi kako treba rizikujete podizanje parketa ili druge vrste oštećenja stana, a možete ugroziti i stanove koji se nalaze ispred vas

KAKO NAS MOŽETE KONTAKTIRATI

Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati pozivom na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunjavnjem on line formulara na našoj kontakt strani. S obzirom da sanacija poplavljenog stana spada u hitnu intervenciju garantujemo vam dolazak za 30 minuta od poziva. U slučaju hitnih intervencija morate nas pozvati na naše brojeve telefona.

 

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD