066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

SANACIJA CEVI

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

SANACIJA CEVI NOVI BEOGRAD

Imate problem sa oštećenom vodovodnom cevi? Bez brige, Vodoinstalater Novi Beograd rešiće ovaj problem u najkraćem roku. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva ukoliko živite na Novom Beogradu i rešavamo problem oštećene cevi.

Imajte na umu da oštećenje cevi ne znači nužno i njenu obaveznu zamenu. U nekim slučajevima dovoljno je izvršiti sanaciju oštećene cevi. Sanacija cevi omogućava vam uštedu uz produžavanje životnog veka cevi. U svakom slučaju pošto naš vodoinstalater izadje na teren i utvrdi stepen i vrstu kvara, predložiće vam adekvatnu intervenciju Ukoliko je moguća sanacija, pristupiće se sanaciji cevi, ukoliko cev nije moguće sanirati u tom slučaju preporuka je izvršiti zamenu cevi. Naglašavamo da za koju god intervenciju da se odlučite naš vodoinstalater vam garantuje dugotrajan vek cevi.

KAKO SE UTVRDJUJE MESTO OŠTEĆENJA CEVI

Nekada je za utvrdjivanje mesta oštećenja cevi bilo neophodno kopati, odnosno obijati zid na više mesta jer mesto vlaženja na primer zida ne znači nužno da je na tom mestu došlo do pucanja cevi. Često je kvar lociran na udaljenijem mestu. Vodoinstalatr Novi Beograd poseduje najsavremenije sprave za detekciju curenja vode bez prethodnog obijanja zidova na više mesta. Pošto se pomoću specijalizovanih ultrazvučnih i termovizijskih kamera utvrdi mesto oštećenja pristupa se blago ivazivnoj operaciji, obijanja zida i zameni ili sanaciji cevi u zavisnosti od vrste problema.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garanciju na sve intervencije uz fiskalni račun.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD