066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

PREVENTIVNA ODGUŠENJA NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

PREVENTIVNA ODGUŠENJA NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd nudi svim sugrađanima uslugu preventivna odgušenja kanalizacije. Zašto je bitno periodično preventivno odraditi odgušenje? Odgušenje kanalizacije predstavlja brzu intervenciju, koja se uobičajeno završava u roku od petnaest do dvadeset minuta, kada je reč o preventivnom odgušenju. Imajući to u vidu, kao i činjenicu da Vodoinstalater Novi Beograd nudi mogućnost zakazivanja intervencija u terminima koji odgovoraju našim klijentima, ne postoji nijedan razlog zašto se ne biste odlučili za ovu uslugu.

ZAŠTO JE VAŽNO PREVENTIVNO ODGUŠENJE

Imajući u vidu da na opštini Novi Beograd dominiraju zgrade, jasno je da zahvaljujući uzročno-posledičnoj vezi uvek na izvestan način zavisite od vašeg komšiluka, odnosno od postupaka vaših komšija. Kako većina naših sugrađana ne poštuje preporuke vodoinstalatera, a jedna od najvažnijih preporuka koju vam daje vodoinstalater Novi Beograd podarzumeva da vodite računa o vašoj sudoperi, da u nju ne tresete mrve, ne prosipate soc od kafe i slično, pre ili kasnije naći ćete se u situaciji da vam je potrebno odgušenje kanalizacije.

ŠTA DOBIJATE PREVENTIVNIM ODGUŠENJEM KANALIZACIJE

Preventivno odgušenje kanalizacije se savetuje najmanje jednom, a preporučjlivo ga je obaviti i dva puta godišnje. Usluga preventivnog odušenja je jeftinija od hitne intervencije, brže se zavšrava i garantuje vam da neće doći do izlivanje fekalnih, odnosno otpadnih voda u vašem stanu, što bi vam iziskivalo i dodatne troškove za renoviranje stana.

TREBA VAM USLUGA PREVENTIVNOG ODGUŠENJA – KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za sve naše intervencije dobijate račun i garanciju. Za naše stalne klijente obezbedili smo i dodatne popuste. Pozovite nas kad vam zatrebaju naše usluge, a mi vam stojimo na raspolaganju i za sva pitanja koja imate.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD