066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

POPRAVKA BOJLERA NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

POPRAVKA BOJLERA NOVI BEOGRAD

Novi Beograd je najveća beogradska opština, beogradska opština sa najvećim brojem zgrada, ali ujedno i beogradska opština sa najvećim brojem kvarova na vodovodnim instalacijama i uredjajima. Najvažniji razlog za ovu pojavu je veliki broj zgrada koji pripadaju tzv. staroj gradnji. Nedostatak novca, ali i odgovornosti uticao je da se redovno održavanje cevi i vodovodnih instalacija stavi po strani u odnosu na druge stvari i danas ta pojava uzima maha. 

POPRAVKA SVIH VRSTA BOJLERA

Kvarovi na bojleru česti su na Novom Beogradu, kao i na drugim beogradskim opštinama. Ne znamo da li ste znali, ali popravka bojlera je u domenu vodoinstalatera, a ne samo električara. Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebna vam je poptavka bojlera Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za sve popravke i intervencije naš vodoinstalater daje garanciju. Osim toga, želimo da naglasimo da na vašu adresu dolazimo ili za 20 do 30 minuta od poziva ili u terminu koji vi odaberete.

Vodoinstalater Novi Beograd vrši popravke svih vrsta bojlera. Vršimo popravke protočnih bojlera, klasičnih bojlera, vertikalnih bojlera. Bez obzira na vrstu i stepen kvara, naš vodoinstalater Novi Beograd će otkloniti uzrok problema. Ako vam zatrebamo, biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate. Mi ćemo na vaše poverenje odgovoriti kvalietetom, fiskalnim računom za pruženu uslugu uz koji ide i garancija.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD