066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

OTPUŠAVANJE WC ŠOLJE

Nezgoda sa zapušenom wc šoljom zna da bude neprijatna i zbog toga je potrebno što pre otkloniti razlog zagušenja. Ukoliko vam se dogodi da vam se zapuši wc šolja, predlažemo vam da pozovete naš vodoinstalaterski servis, jer je Vodoinstalater Novi Beograd specijalizovani vodoistalaterski servis za otklanjanje ove vrste problema.

Otpušavanje wc šolje vrši se mašinskim putem pomoću sajli kojima vrši odgušenje pod pritiskom. Ipak, imajte na umu da je usluga otpušavanje wc šolje nešto složenija u odnosu na na primer otpušavanje sudopere zato što otpušavanje wc šolje podrazumeva prethodnu demontažu wc šolje, odnosno njeno skidanje sa mesta na kojem stoji i nakon obavljene usluge otpušavanje njenu ponovnu montažu.

DA LI MOŽETE SPREČITI ZAGUŠENJE WC ŠOLJE

U osnovi, kada je reč o Novom Beogradu i Beogradu uopšte, zapušena wc šolja je mnogo redji slučaj od zapušene sudopere, a razlog je jednostavn. Za razliku od na primer Grčke, u Srbiji su cevi koje služe za odvod daleko većih dimenzija, odnosno šire, mada i u Srbiji je preporučljivo ne ubacivati toalet papir, ubruse, vlažne maramice i slično u wc šolju i to je najbolji način preventivnog delovanja. Ipak, ukoliko vam se zapuši wc šolja, možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Vodoinstalater Novi Beograd stoji vam na raspolaganju svakog dana, a na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva. Pozovite nas za sve vrste vodoinstalaterskih problema.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD