066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

OTPUŠAVANJE VERTIKALE NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

OTPUŠAVANJE VERTIKALE NOVI BEOGRAD

Novi Beograd je specifičan po velikom broju zgrada. Veliki broj zgrada je starijeg datuma gradnje, samim tim u njima se češće i dešavaju problemi u vezi sa vodovodnim cevima. Jedan od veoma čestih problema u stambenim zgradama koji podrazumeva hitnu intervenciju vodoinstalatera je i zagušenje vertikale

ŠTA DOVODI DO ZAGUŠENJA VERTIKALE

Kada živimo u zgradi onda postoji kauzalna veza medju stanarima, odnosno svaki stanar, osim što odgovara za svoj stan, odgovoran je indirektno i za stan svojih neposrednih suseda. Obično je uvek veća odgovornost za komšiju koji živi iznad vašeg stana, ali ste i vi tako odgovorni za komšiju koji živi ispod vas. Svako zapušavanje vertikale prvo će se ispoljiti na nižim spratovima, ali posledice mogu biti i po vaš. Ukoliko komšije koje žive ispod vašeg stana imaju ugradjenu povratnu klapnu na svojim cevima, računajte da će voda pronaći put do vašeg stana, a njihov će ostati suv. U svakom slučaju, jako je bitno da vodimo računa jedni o drugima

ZAGUŠENJA SE UPRKOS MERAMA PREVENCIJE DEŠAVAJU

Uprkos sprovedenim svim merama prevencije može se desiti da dodje do zagušenja vertikale. Ukoliko imate problem sa zagušenom vertikalom, Odgušenje vertikale Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h svakog dana. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD – DEŽURNI SERVIS

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju za sve intervencije i to od 00 do 24h. Ukoliko vam zatrebaju vodoinstalaterske usluge mimo redovnog radnog vremena, mi ćemo doći na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta. Naglašavamo da ne naplaćujemo dolazak. Pozovite nas na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu. Ukoliko ne živite na Novom Beogradu predlažemo vam da kontaktirate vodoinstalaterski servis klikom ovde.

 

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD