066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

OTPUŠAVANJE LAVABOA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

OTPUŠAVANJE LAVABOA

Do zagušenja lavaboa najčešće dolazi usled nepažnje stanara. S obzirom da u lavabo ne prosipamo ostatke od prljavih sudova, ostatke od kafe, da ne ispiramo masnoću i slično, jedini i najčešći razlog zašti dolazi do zapušavanja lavaboa su dlake koje se nakupljaju usled brijanja ili češljanja. 

KAKO SPREČITI ZAPUŠVANJE LAVABOA

U osnovi, najlakše je sprečiti zapušavanje lavaboa. Prvo, dovoljno je povesti malo više pažnje i sprečiti nakupljanje dlaka, drugo, dovoljno je da kupite plastični uložak koji košta pedesetak dinara, koji je potrebno staviti u odvod. On je sasvim dovoljan da spreči zapušavanje lavaboa.

KAKO OTPUŠITI LAVABO UKOLIKO SE ZAPUŠI

Lavabo je daleko lakše otpušiti od kade ili sudopere. S obzirom, da kada je reč o lavabou, zagušenje je uglavnom lokalnog karaktera, biće dovoljno da skinete sifon i očistite ga. Otpušavanje lavaboa počinje odvrtanjem šrafa  kojim se oslobadja sifon. Ovaj šraf se nalazi na odvodu lavaboa, unutar samog lavaboa. Priliko odvrtanja šrafa, vodite računa da rukom držite sifon, kako ne bi pao. Kako se u sifonu nalazi zaostala voda koja nije mogla da ode, pripremite posudu u koju ćete preusmeriti tu vodu.

Nakon što ste skinuli sifon potrebno ga je oprati. Vodite računa da ga ne perete u kadi ili tuš kabini jer tako možete zapušiti  kadu, koju je daleko teže otpušiti. Nakon što ste oprali sifon, po istom principu kako ste ga skinuli namontirajte ga na lavabo. Preporučujemo vam da kada ga namontirate uzmete parče papira i obmotate ga oko spoja gde se sifon spaja sa lavaboom. Nakon toga pustite vodu, i ako papir ostane suv, dobro ste namestili sifon. Ukoliko je papir mokar, pokušajte ponovo da ga namontirate kako vam sifon ne bi kapljao.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD VAM JE UVEK NA RASPOLAGANJU

Ukoliko ne možete sami da otpušite lavabo, otpušavanje lavaboa i usluga odgušenje kanalizacije je naša specijalnost. Kontaktirajte nas svakog dana od 00 do 24h i vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD