066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

ODGUŠENJE NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ODGUŠENJE NOVI BEOGRAD 00-24H

Odgušenje Novi Beograd na vašoj adresi za samo 30 minuta od poziva. Vodoinstalater Novi Beograd pokriva čitavu teritoriju opštine Novi Beograd, sva novobeogradska naselja, prigradska naselja, kao i ostatak Beograda. Zahvaljujući velikom broju vodoinstalaterskih ekipa u prilici smo da na svaki poziv odgovorimo u roku od 30 minuta od poziva. Raspolažemo svim neophodnim dijagnostičkim i interventnim aparatima za pružanje usluge odgušenja kanalizacije.

ODGUŠENJE SUDOPERE

Odgušenje sudopere je ubedljivo najčešći razlog za intervenciju servisa odgušenje Novi Beograd. Naši sugradjani nas najčešće pozivaju kada imaju problem sa zagušenom sudoperom. Imajući u vidu da se u sudoperu slivaju masnoće, soc od kafe, ali neretko i mrve od hleba, zapušena sudopera je česta pojava u svim novobegradskim domaćinstvima. U slučaju zapušene sudopere Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva i rešava ovaj problem uz garanciju i račun.

ODGUŠENJE VERTIKALE

Drugi najčešći razlog zbog kojeg Novobeogradjani pozivaju servis Vodoinstalater Novi Beograd je potreba za odgušenje vertikale. Vertkala je centralna cev koja služi za odvod vode od sudopere, wc šolje ili kade ka kanalizaciji i ona prolazi kroz celu zgradu. Imajući u vidu da na Novom Beogradu dominiraju zgrade, zapušena vertikala je česta pojava i ona je često posledica nemarnog odnosa naših sugrađana prema zgradi. U 80% slučajeva razlog za zagušenu vertikalu su vlažne maramice koje se duže i teže rastvaraju u vodi i samim tim stvaraju čep, so od kafe i masnoća koja se ispušta u sudoperu, a tokom višedecenijskog isksutva u centralnim cevima pronalazili smo čak i granje i panjeve.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE

Zapušena wc šolja često zna da napravi veliki problem u svakom domaćinstvu. Nije redak slučaj da zbog toga izlazimo na teren jer posledcie zagušene wc šolje najčešće nailaze naglo i manifestuju se kroz izlivanje otpadnih voda kroz wc šolju. Vodoinstalater Novi Beograd u takvim situacijama dolazi na adresu u roku od 30 minuta od poziva, nekada i brže i rešava problem. U slučaju da je došlo do plavljenja stana, pružićemo vam i uslugu usisavanje vode iz polavljenog stana.

ODGUŠENJE KADE

Odgušenje kade ili tuš kabine nije retka intervencija. Do zagušene kade dolazi najčešće u slučajevima kada je kada povezana na istu odvodnu cev sa wc šoljom, a nekada čak se dešava i da su kada, wc šolja i sudopera povezane na istu cev. Drugi razlog zbog kojeg dolazi do zagušenja kade su dlake koje se mešaju sa masnoćom od sapuna ili šampona i stvaraju čep koji sprečava vodu da ode. U slučaju da vam se javi ovaj problem, Odgušenje Novi Beograd ga rešava brzo i efikasno.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD – KONTAKT

Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna intervencija, možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona, možete nam poslati sms ili online upit sa našeg sajta. Pridružite se velikom broju zadovolnih sugradjana koji su nam ukazali poverenje.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD