066 52 73 359

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

Odgušenje kanalizacije Novi Beorgad

Živite na Novom Beogradu i potrebno vam je odgušenje kanalizacije. Vodoinstalater Novi Beograd nudi ovu uslugu na čitavoj teritoriji Novog Beograda. Bez obzira da li živite u blokovima, paviljonima, Bežaniji ili drugom delu Novog Beograda, Vodoinstalater Novi Beograd je pravi izbor za vas. Ako se pitate zašto smo izbor broj jedan kada je reč o ovoj usluzi, kao i za sve druge vodoinstalaterske usluge, dozvolite nam da vam u najkraćim crtama to objasnimo.

Posvećenost svakom klijetnu

Naš vodoinstalater će pokloniti punu pažnju svakom klijentu. Bez obzira da li imate problem sa zagušenom sudoperom, kadom, wc šoljom ili vam je potrebno odgušenje fekalne kanalizacije voma vozilom, sa jednakom posvećenošću pristupamo svakom problemu i rešavamo ga u najkraćem roku.

Na intervencije naših vodoinstalatera praktično ne postoje reklamacije, a sa svakim klijnetom ostvarujemo dobar odnos i to bez obzira da li je reč o povremenim klijentima ili onih koji su u stalnom sistemu održavanja. 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE 24h

Brzina

Vodoinstalater Novi Beograd do svakog svog klijenta stiže za 20 do 30 minuta i to zahvaljujući velikom broju timova koji rade u našem vodoinstalaterskom servisu. Za razliku od drugih vodoinstalaterskih servisa, Vodoistalater Novi Beograd zapošljava veliki broj kvalitetnih vodoinstalatera koji garantovano stižu na vašu adresu u predvidjenom roku. Do klijenta ne stižemo za 30 minuta samo ukoliko on tako želi. Pojedinim klijentima više odgovara da zakažu u terminu koji njima odgovara.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD

Fleksibilnost

Naš vodoinstalaterski servis pruža intervencije od 00 do 24h. To vam omogućava fleksibilnost u pogledu zakazivanja intervencija. Nema potrebe da odlažete privatne i poslovne obaveze. Naš vodoinstalater će se prilagoditi svim vašim obavezama i doći će na vašu adresu u terminu kada vi to odredite ukoliko ne želite intervenciju u roku od 30 minuta od poziva.

Sa našim vodoinstalaterskim servisom i uslgom koju vam pružimo garantovano ćete biti zadovoljni, mi ćemo omogućiti da vaše cevi ostanu dugo vremena prohodne.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD