066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

NOVI BEOGRAD ZANIMLJIVOSTI

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

ZANIMLJIVOSTI O NOVOM BEOGRADU

Da li ste znali da je Novi Beograd najmladja beogradska opština, ali da je brojem stanovnia ujedno i najveća opština u Beogradu? Osim toga Novi Beograd ima više stanovnika nego mnoge države, medju njima je i Crna Gora.

Izgradnja Novog Beograda počela je izmedju dva svetska rata, ali prava i ubrzana izgadnja počela je tek po okončanju Drugog svetskog rata. Pre nego što je počela njegova izgradnja teritorija današnjeg Novog Beograda bila je pokrivena močvarom sa velikim brojem raznovrsnih ptica i drugih vrsta. Izmedju dva svetska rata sagradjeno je Staro Sajmište, koje će okupator u Drugom svetskom ratu organizovati kao logor.

IZGRADNJA POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA

Ubrzana izgradnja Novog Beograda započeta je svega tri godine nakon Drugog svetskog rata. U izgradnji ovog naselja učestvovali su stanovnici čitave Jugoslavije, koji su u Beograd dolazili uglavnom kroz radne akcije koje je organizovao tadašnji režim. Kako je komunistička vlast počela da naseljava Beograd, ideja je bila da se na malom prostoru smesti što više ljudi. Otuda je na teritoriji Novog Beograda sagradjen veliki broj zgrada i u odnosu na stari deo Beograda, narednih nekoliko decenija Novi Beograd je dominirao u pogledu broja zgrada, a i danas na ovoj beogradskoj opštini dominiraju zgrade.

SVI STE ČULI ZA BLOKOVE

Veliki broj Beogradjana od osamdesetih do dve hiljaditih godina su imali ozbiljnih problema kada su trebali da odu na Novi Beograd. Razlog problema je činjenica da nisu mogli da se snadju u novobeogradskim blokovima. I danas, čak i uz pomoć navigacije, se javljaju problemi u snalaženju. Zgrade na Novom Beogradu su gradjene od masivnog betona i sve su iste. Izgledaju jednako i masivno. Ovakav tip gradnje naziva se socrealizam i ideja je bila s jedne strane veličanje režima kroz masivnu gradnju, dok je jednobraznost trebala da odstrani sve razlike pre svega u socijalnom smislu. 

NOVI BEOGRAD DANAS

Iako danas Novi Beograd važi za elitno naselje, čitav niz godina nakon što je sagradjen Novi Beograd je važio za radničko naselje, osim toga bio je naseljen pretežno ljudima koji su došli u Beograd iz raznih mesta po unutrašnjosti.

Novi Beograd danas je jedno od najpoželjnijih mesta za život sa najskupljom cenom kvadrata. Razlog tome je veliki broj tržnih centara i firmi koje se nalaze na Novom Beogradu. Osim toga, blizina aerodroma i drugih značajnijih infrastrukturnih objekata takodje utiče na cenu kvadrata.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Vodoinstalater Novi Beograd sa ponosom posluje na ovoj beogradskoj opštini i možemo reći da medju Novobeogradjanima imamo veliki broj klijenata, od kojih su neki i naši stalni klijenti, poput evropskih firmi čija su sedišta na ovoj opštini. Ukoliko i vi živite na Novom Beogradu i potreban vam je vodoinstalater, Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD