066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

NOVI BEOGRAD KROZ ISTORIJU

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

DA LI STE ZNALI DA JE NOVI BEOGRAD NAJMLADJA BEOGRADSKA OPŠTINA?

  • Novi Beograd je najmladja beogradska opština budući da je izgradjen radnim akcijama tokom šezdesetih godina. Ideja je bila da se na malom prostoru omogući stanovanje što većem broju ljudi, otuda ne čudi što su zidane visoke zgrade do tada ne svojstvene ostatku Beograda. Pre izgradnje Novog Beorgada, područje s druge strane Save bilo je uglavnom močvarno, sa velikim brojem divljih ptica. Danas je kao ostatak, oaza za te ptice ostalo Veliko ratno ostrvo, koje se nalazi pod specijalnom zaštitom države.

DA LI STE ZNALI DA JE NA MESTU DANAŠNJEG TRŽNOG CENTRA UŠĆE BILA ZGRADA CK?

  • CK je naziv za Centralni komitet, jedno od najvažnijih političkih tela u Socijalističkoj Federeativnoj Republici Jugoslaviji. Zgrada je odlaskom komunista sa vlasti izgubila svoj stari naziv, pa je pod tim imenom pamte samo stariji Beogradjani. Inače, zgrada je bombardovana 1999. godine, prilikom NATO bombardovanja Jugoslavije. Tom prilikom srušeno je nekoliko spratova, koji su kasnije sanirani. Početkom dvehiljaditih postojala je ideja kod gradskih urbanista da se odmah uz staru zgradu CK, sada zgradu Poslovnog centra Ušće podigne kula bliznakinja. Medjutim, umesto kule bliznakinje izgradjen je Tržni centar Ušće, da bi nedavno počela izgradnja zgrade bliznakinje, čija se izgradnja privodi kraju.

DA LI STE ZNALI DA JE TERITORIJA NOVOG BEOGRADA NEKADA BILA AUSTROUGARSKA?

  • Novi Beograd, istorijski gledano više vekova je pripadao što Austrougarskoj, što Ugarskoj, koja je bila deo Habzburškog carstva. Zapravo, ne bismo ni mogli reći da je Novi Beograd pripadao, jer tada nije ni postojao. Stoga je ispravnije reći da je teritorija Novog Beograda pripadala drugim državama. U sastavu Srbije, odnosno tada Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca ova teritorija dolazi sa priključivanjem Vojvodine 1918. godine i od tada ona se nalazi pod jurisdikcijom Srbije.

DA LI STE ZNALI DA TERITORIJALNO NOVI BEOGRAD PRIPADA VOJVODINI?

  • Novi Beograd teritorijalno pripada Vojvodini, medjutim, administrativno on se nalazi u sastavu Beograda.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD