066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

NEOBIČNA AKCIJA SPAŠAVANJA NA NOVOM BEOGRADU

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

NOVI BEOGRAD IMA DUŠU

Da Novi Beograd ima dušu pokazala je naša sugradjanka na koju smo danas veoma ponosni. Novobeogradjanka iz Bloka 70 organizovala je neobičnu akciju spašavanja našeg malog sugradjanina koji se zaglavio u ogradi. Da bi ga izbavila, kako svedoči za dnevni list Blic, morala je pozvati komšiju koji je pomoću makaza isekao ogradu u kojoj se naš mali sugradjanin zaglavio i zahvaljujući tome uspeli su da ga oslobode, a on je nastavio svojim putem, verujemo, veoma zahvalan zato što su ga spasili.

KAKO JE DOŠLO DO NEVOLJE

Naš maleni sugradjanin sa Novog Beograda odlučio je da potraži zeleniju površinu. Imajući u vidu da zelena površina prija ježićima, odlučio je da sa novobeogradskog betona predje u deo u kojem se oseća prijatnije i bezbednije.Medjutim, kada je pokušao da se provuče kroz ogradu shvatio je da neće moći, ali tada počinje nevolja. Zbog velikog trbuščića jež nije mogao ni napred ni nazad. Tada je u pomoć priskočila naša komšinica i uspela je da mu pomogne da se oslobodi.

Više o ovoj akciji neobičnog spašavanja možete pročitati klikom ovde, a vodoinstalater Novi Beograd podržava svaku akciju u kojoj se spašavaju životinje. I u narednom periodu naše sugradjane sa Novog Beograda obaveštavaćemo o ovakvim akcijama.

Foto: Blic

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD