066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

MONTAŽA BOJLERA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

MONTAŽA BOJLERA

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu montaža bojlera svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna montaža bojlera možete nas pozvati na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažite intervenciju. Kod nas dobijate profesionalnu uslugu uz maksimalnu posvećenost vodoinstalatera. Na vašu adresu stižemo po potrebi za 20 do 30 minuta ili u terminu koji vi odredite.

ZAŠTO JE VAŽNO ODARDITI PROFEIONLNO MONTAŽU BOJLERA

Prvi razlog koji nam pada na pamet kada je u pitanju kvalitetna montaža bojlera jeste bezbednost ukućana. Ipak, bezbednost ukućana ne odnosi se samo na bezbednost u pogledu opasnosti od strujnog udara, eksplozije bojlera i slično već i od same činjenice da usled loše montaže bojlera može doći do njegovog pada, kao što možete videti na fotogradfiji ispod. Sreća je da se u trenutku pada ovog bojlera niko nije nalazio u kupatilu jer da je bilo drugačije, moglo se desiti da neko bude teško povredjen.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko vam je potrebna kvalitetna i sigurna montaža bojlera, a živite na teritoriji opštine Novi Beograd, pozovite naš vodoinstalaterski servis jer Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva ili u terminu koji vi odredite. Zahvaljujući velikom broju vodoinstalatera koje zapošljavamo, pružamo maksimalnu fleksibilnost u pogledu zakazaivanja intervencija. Intervencu možete zakazati i kasno poslepodne i uveče, zapravo u svakom terminu koji vama odgovara.

 

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD