066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACJIE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE NOVI BEOGRAD

Ukoliko živite na Novom Beogradu i potrebno vam je odgušenje kanalizacije, mašinsko odgušenje kanalizacije Novi Beograd vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Zapušena sudopera, WC šolja, kada, za naš vodoistalaterski servis ne predstavljaju problem jer Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Garantovano najbrža i najkvalitetnija usluga. Za sve intervencije koje pružamo dajemo garanciju. Vodoinstalater Novi Beograd je jedini vodoinstalaterski servis na opštini Novi Beograd koji daje garanciju i na usluge mašinsko odgušenje kanalizacije.

ŠTA JE MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Pod mašinskim odgušenjem podrazumeva se odgušenje kanalizacije pomoću mašine koja pod pritiskom gura sajle u cevi i na taj način otpušava zapušene cevi. Nekada je širom bilo rasporostranjeno ručno odgušenje. Tada su vodoinstalateri umesto pomoću mašine ručno gurali sajle. Ovakva vrsta otpušavanja davala je samo privremene rezultate jer je sila kojom je vršeno odgušenje bila dovoljna samo za plića zagušenja. Mašinskim odgušenjem može se vršiti otpušavanje čitave vertikale

DRUGE VRSTE ZAGUŠENJA

Sa pojavom mašinskog odgušenja kanalizacije, ručno odgušenje se sve manje prmenjuje i uglavnom ga praktikuju fizička lica kako bi napravili uštedu u svom domaćinstvu. Medjutim, kao što smo rekli ručno odgušenje kanalizacije može predstavljati samo privremeno rešenje. Osim ručnog i mašinskog odgušenja, postoji i odgušenje voma vozilom. Odgušenje kanalizacije voma vozilom primenjuje se kod većih zagušenja, uobičajeno spoljnih, gde se otpušavanje vrši pomoću specijalnog vozila koje pod pritiskom otpušava i istovremeno ispira cevi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije i živite na Novom Beogradu ili bilo kojoj beogradskoj opštini, Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva i dajemo garanciju za sve intervencije.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD