066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

KAKO SMANJITI POTROŠNJU BOJLERA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

DA LI JE BOJLER VELIKI POTROŠAČ STRUJE

Bojler jeste veliki potrošač, ali ukoliko naučite da ovim uredjajem rukujete ekonomično možete smanjiti potrošnju električne energije za zagrevanje vode. Prva stvar koju vam preporučujete da uradite podrazumeva da bojler stalno držite uključenim. Uobičajena praksa kod naših sugradjana podrazumeva da bojler uključuju neposredno pred kupanje kako ne bi radio tokom čitavog dana. Medjutim, ovu mišljenje je potpuno neutemeljeno iz jednostavnog razloga što se kontinuiranom radom smanjujue potrošnja i to tako što bojler konstantno održava vodu toplom, pa se i uključuju samo na kratko. Kada bojler uključujete pred kupanje, on zagreva što bi se reklo od nule i potrebno mu je mnogo više vremena čak i da smlači vodu, a mnogo više da je u potpunosti ugreje, što znači da će na ovaj način potrošiti mnogo više struje.

ČIŠĆENJE KAMENCA BOJLERA

Medjutim, osim tajminga uključivanja, postoji nešto što mnogo više doprinosi uštedi električne energije prilikom korišćenja bojlera, a to je njegovo redovno održavanje. Redovno održavanje bojlera podrazumeva čišćenje kamenca as grejača jednom u godinu ili dve dana. Tokom rada grejač bojlera na sebi vezuje kamenac usled tvrde vode, što otežava njegov rad. Vremenom količina kamenca na bojleru bude toliko velika da on ne može da zagreje vodu i konstntno to pokušava da uradi. U tim pokušajima on troši enromne količine struje.

KAKO OČISTITI KAMENAC

Da bi očistili kamenac sa grejača bojlera potrebno je da skinete grejač sa bojlera i polako ga očistite. Kako je bojler opasan uredjaj, ne preporučujemo vam da ovo sami radite, već vam je naš savet da pozovete iskusnog vodoinstalatera koji će ovaj posao odraditi za vas.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 

Ukoliko živite na teritoriji Novog Beograda, Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju za sve intervencije. Tu smo i ako vam je potrebno čišćenje grejača od kamenca, ali i za sve druge vodoinstalaterske usluge. Prednost za sve Novobeogradjane, bar kada je reč o našem servisu je što stižemo brzo na vašu adresu. Uobičajeno vreme je 20 do 30 minuta od poziva. Dajemo garanciju na pružene usluge uz fiskalni račun i imamo fleksibilno radno vreme. Odnosno zbog naših vodoinstalatera nikada nećete morati da odlažete vaše planove. Pozovite nas, a mi ćemo vam rado rešiti problem.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD