066 52 73 359

HITNE INTERVENCIJE - VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

HITNE INTERVENCIJE

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

Hitne interverncije

Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Hitne intervencije vršimo na celoj teritoriji Novog Beograda, svih sedam dana u nedelji. Pod hitnim intervencijama podrazumevaju se svi kvarovi koji zahtevaju neodložnu intervenciju i brz dolazak na vašu adresu. Neki od kvarova koji zahtevaju brzu intervenciju majstora su zagušenje sudopere, zagušenje wc šolje, zagušenje kade. Ovo su kvarovi koji posledično mogu dovesti do plavljenja stambene ili poslovne jedinice. U sluačju da imate ovakvu vrstu problema na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. U hitne intervencije spadaju i svi kvarovi na ventilima, koji dalje vode nekontrolisanom curenju vode, iznenadno vlaženje zida ili kapljanje iz zida, ali i pad bojlera, nekontrolisano curenje vode iz bojlera. Za ove i druge hitne intervencije koje nismo pobrojali Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Naglašavamo da u slučaju hitnih intervencija na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva i garantovano smo servis koji pruža najbržu podršku svojim klijentima.

 

Koliko je bitna brza i kvalitetna intervencija

Kada je reč o hitnim intervencija brz i kvalitetna usluga je na prvom mestu. Čak ni kada imate neki od pobrojanih problema, odnosno kada vam treba hitna intervencija vodoinstalatera, nije dovoljno okrenuti prvi broj telefona, čak i u datim okolnostima jako je bitno osigurati uslugu kvalitetnog vodoinstalaterskog servisa. Vodoinstalater Novi Beograd za sve svoje intervencije izdaje garanciju tako da ste i sa te strane osigurani da će usluga koju vam pružimo biti kvalitetna. Osim toga servis

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd zapošljava profesionalne majstore, koji su spremni svojim profesionalnim angažmanom da odgovore na sve izazove koji stoje pred njima. Na raspolaganju smo vam svaki dan od 00 do 24h, vikendom, praznicima. Bez obzira na vremenske uslove, garantujemo da na vašu adresu stižemo za samo 20 do 30 minuta od poziva. Osim toga, kod nas možete i zakazati intervenciju u terminu koji vama odgovara, a u skladu sa vašim obavezama.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD