066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

CURENJE VODE U KUPATILU

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

CURENJE VODE U KUPATILU

Curenje vode u kupatilu nije retka pojava, a razlozi za ovu pojavu mogu biti različiti.

  • curenje kod kade ili tuš kabine usled oštećenja silikonske izolacije
  • curenje wc šolje usled oštećenja silikonske izolacije
  • oštećenje cevi u zidu
  • loše postavljen sifon na kadi

Svi navedeni razlozi mogu prouzrokovati vidljivo ili nevidiljivo curenje. Vodoinstalater Novi Beograd vas savetuje da pre nego što pozovete vodoinstalatera pokušate sami da utvrdite razloge curenja. Ukoliko je došlo do oštećenja silikona, ovaj problem možete rešiti vrlo jednostavno, a dovoljni će vam biti nož i sanitarni silikon. Međutim ukoliko je curenje vode u kupatilu izazvano oštećenjem cevi koja se nalazi u zidu, za ovaj problem moraćete da angažujete stručnjake, a naš predlog je svakako Vodoinstalater Novi Beograd.

ZAŠTO JE VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PRAVI IZBOR ZA VAS?

Vodoinstalater Novi Beograd, osim teritorije Novog Beograda pokriva i sve druge beogradske opštine. Na vašu adresu naš vodoinstalater stiže već za 30 minuta od poziva, za stanovnike Novog Beograda i brže. Zapošljavamo isključivo kvalifikovane majstore koji će u najkraćem vremenskom roku otkloniti svaki kvar. Naš vodoinstalaterski servis sigurno nije najjeftiniji, ali ubeđeni smo da vam ne treba najjeftinija već najkvalitetnija usluga jer šta će vam jeftin majstor čiji rad će popravljati naši stručnjaci.

ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI

Ukoliko je došlo do oštećenja cevi u zidu, naš vodoinstalater će ovaj kvar otkloniti u istom danu. Ukoliko je potrebno zameniti cev, ona će biti zamenjena novom, najsavremenijom cevi, a ukoliko je moguća sanacija, naš vodoinstalater će vam svakako prepručiti ovu intervenciju. 

Ukoliko su vam potrebne naše usluge, Vodoinstalater Novi Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Za svaku našu intervenciju dobijate garanciju i račun za pružene usluge.

vodoinstalater novi beograd - curenje vode

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD