066 52 73 359

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD 00-24h

CURENJE BOJLERA

Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju 24h

CURENJE BOJLERA

Curenje vode iz bojlera je situacija sa kojom ćemo se tokom života pre ili kasnije susresti. Ono što je izuzetno važno je da pri pojavi vode koja kaplje ili curi iz bojlera, odmah prestanemo sa korišćenjem istog i pozovemo stručno lice koje će kvar otkliniti na bezbedan način.

Korišćenje bojlera koji curi je opasno, jer može dovesti do strujnog udara!

 

RAZLOZI ZA CURENJE BOJLERA

Do curenja vode može doći iz više razloga, a svakako je najčešći uzrok tome popuštanje gumenog dihtunga na nosaču grejača ili je došlo do perforacije kazana bojlera.

Vodoinstalater Novi Beograd upozorava da je kombinacija struje i vode izuzetno opasna i da je za ovu vrstu intervencije najbolje potražiti stručnu pomoć.

KAKO OTKLONITI CURENJE BOJLERA

Ukoliko pak odlučite da sami otklonite kvar biće vam potrebni odgovarajući alati (ključevi i šrafcigeri) i set dihtung gumica za bojler. Prvo što treba da uradite kada primetite curenje vode je da isključite bojler iz struje – prekidač,osigurač ili sklopku. Sledeći korak je skidanje poklopca sa donje strane bojlera što će vam omogućiti da otkrijete mesto curenja.

Ukoliko uvidite da se voda sliva sa strane kazana onda je u pitanju oštećenje (perforacija) kazana i potrebno je zameniti bojler.

Ako pak voda kaplje sa dna kazana, odnosno sa oboda nosača grejača, potrebno je zameniti gumeni dihtung. Nakon što ste isključili bojler sa električne mreže, zatvorite doodni ventil i ispraznite vodu iz bojlera. Skinite zatim nosač grejača i termostata. Zamenite stare gumice novim. Dihtung, odnosno set gumica čine tri male i jedna velika gumica. Dve male gumice potrebne su vam za grejač, jedna mala za sondu termostata i jedna velika za nosač grejača. Nakon što ste zamenili gumice vratite grejač sa sondom i sve delove na način kako ste ih demontirali.

Ukoliko vam postupak koji je naš vodoinstalater opisao deluje suviše komplikovano pozovite nas. Naš majstor će problem curenja vašeg bojlera rešiti brzo i efikasno.

Vodoinstalater Novi Beograd stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva.

Najčešće usluge

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd je specijalizovan za pružanje usluge odgušenje kanalizacije. Nudimo vam različite načine za odgušenje kanalizacije: ručno odgušenje sajlama, mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije voma vozilom

Zamena oštećenih ventila

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd pruža uslugu zamena oštećenih ventila. Ukoliko imate problem sa oštećenim ventilima, ventilima koji propuštaju vodu, naša ekipa stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta i vrši zamenu oštećenih ventila. Nudimo i uslugu preventivne zamene ventila

Popravka bojlera

Vodoinstalater Novi Beograd pruža uslugu popravka bojlera. Ukoliko imate problem sa curenejem bojlera, problem sa grejačem bojlera ili bilo koji drugi problem na vašem bojleru, možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Popravka bojlera je jedna od rutinskih intervencija koju pružaju naši majstori.

Zamena oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beograd nudi uslugu zamena oštećenih cevi. Ukoliko imate problem sa oštećenom cevi, sa curenjem cevi, naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta i rešava problem zamenom ili sanacijom oštećene cevi.

Sanacija oštećenih cevi

Vodoinstalaterski servis Novi Beorgad pruža uslugu sanacija oštećenih cevi. Nije nužno izvršiti zamenu svake oštećene cevi. U zavisnosti od stepena i vrste oštećenja naš vodoinstalater će vam predložiti potrebnu intervenciju. Ukoliko nije indikovana zamena, izvršićemo sanaciju cevi.

Detekcija Curenja vode

Vodoinstalater Novi Beograd nudi uslugu detekcija curenja vode. Zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim uredjajima ukoliko imate problem sa skrivenim curenjem vode, naši majstori će precizno locirati mesto oštećenja cevi. Na raspolaganju smo vam i za ovu, kao i za sve druge intervencije od 00 do 24h.

HITNE INTERVENCIJE 00-24

Stojimo vam na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Stižemo do vas za 30 minuta.

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD